Om oss

Våra kunder är företag och kommuner. Vi hjälper dem att anpassa sig till framtiden i ett hållbart matsystem.

 

 

Vi får jordbruk och mat att bli intressant. Vi kan organisation och ledarskap - och förstår hur förändringsprocessen behöver gå till i en verksamhet. . Vi har en helhetssyn och vår sammansättning av kompetens om jordbruk, ekonomi och miljöteknik gör att vi kan omsätta teori och erfarenheter i handling. Engagemanget för mat brukar väckas och växa i våra uppdrag.

 

 

BERAS International har växt fram ur två internationella forskningsprojekt som tog ett helhetsgrepp om hållbara matsystem. BERAS betyder Building Ecological Recycling Agriculture and Societies Projekten och omfattade såväl forskning som implementering och har gett upphov till koncepten Ecological Recycling Agriculture, Sustainable Food Societies och Diet for a Green Planet. Dessa har implementeras framgångsrikt av prisbelönade Södertälje kommun och internationellt har BERAS modell blivit en del av FN:s Sustainable Food Systems (SFS) Programme. På www.beras.eu finns projekten publicerade. Utifrån gedigna kunskaper sätter vi planer i verket och ser till att förändra vårt matsystem.

 

Vilka är era visioner och stoppklossar för att komma igång eller nå längre? Vi älskar utmaningar och vill gärna höra om dina, så kontakta oss för ett kostnadsfritt idémöte!

 

Tills dess vi ses kan du besöka vår blogg och orientera dig inom ekologi, mat och jordbruk.

 

Vi arbetar för ett hållbart matsystem med kompetens om jordbruk och förändring.